Спільна робота - запорука успіху

04.01.2017
1105
0

Спільна робота - запорука успіху

Дуже важливо не лише співчувати людям, коли вже трапилася біда, а допомогти її вчасно попередити. Іншими словами,  відвести біду. Саме це називається справжнім професіоналізмом. Нині це намагається робити наша національна поліція, працюючи в тандемі з робітниками освіти.

Працівниками поліції міста Торецька в обличчі інспектора поліції А. А. Земцова була проведена лекція для працівників освіти  щодо посилення роботи з профілактики суїцидальної поведінки, мета якої - вчити  прогнозувати та передбачати страшне лихо, яке може загрожувати нашим дітям.

Лекція відбулась у міському відділі освіти Торецької міської ради. На заході були присутні соці- альні педагоги, практичні психологи міста та керівництво молодіжної громадської організації "Ліга майбутніх поліцейських".

Явку спеціалістів на лекцію організували методичний кабінет міського відділу освіти  на чолі із завідуючою методичним кабінетом  Н.О. Скрипниченко, яка завжди виявляє турботу та небайдуже ставлення до вихованців та учнів  міста.

Анатолій Анатолійович розповів про те, що таке суїцид, як виглядає депресивний підліток. Адже класичне уявлення про те, що це дитина з сумними очима, не завжди відповідає дійсності. При щонайменшій підозрі на психічну патологію у дитини треба терміново звернутись до спеціаліста. Батькам слід усвідомлювати, чим вони ризикують, залишаючи дитину на самоті зі своєю проблемою. Разом зі спеціа-лістами міста Анатолій Анатолійович розробив план дій для діагностування підлітків, схильних до суїцидальної поведінки та психічних розладів. Молодіжна організація "Ліга майбутніх поліцейських" також залучилася до моніторингу.

Діти - це наше майбутнє. І, тільки працюючи згуртовано,  ми зможемо подолати цю підступну та страшну проблему.

Я. Дідковська.
Керівник підрозділу "Ліги майбутніх поліцейських".

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Лига будущих полицейских, Лекция, отдел образования
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама