Святкування в честь Дня Національної Гвардії України

31.03.2017
987
0

В неділю, 26 березня, своє професійне свято відзначає Національна гвардія України. У цілому світі, у всіх військових підрозділах слово «гвардія» означає «кращі». Саме бійці Нацгвардії стали такими, прийнявши на себе удар ворога на Донбасі. З незламною мужністю і жертовністю, ставши в проломі за Україну, вони показали іншим патріотам, як можна і треба любити Батьківщину. Сьогодні Національна гвардія - одне з найкращих і найпотужніших військових підрозділів.

З приводу святкування дня Національної гвардії України, для неповнолітніх засуджених, які перебувають на обліку в Торецькому МВ з питань пробації, співробітниками Центральної бібліотеки м. Торецька було проведено виховально-просвітницький захід за участю учасників АТО та офіцера з координації цивільно-військового співробітництва м. Торецька Коплік О.М. Гостями цього заходу було проведено презентацію про формування Національної гвардії України та її історії. Діти ставили багато запитань та активно цікавилися діяльністю служби офіцера. Під час заходу панувала щира патріотична атмосфера.

Завершенням патріотичного заходу стало вшанування бійців Національної гвардії України та прослуховування Державного Гімну України.

З повагою, Маслова Г.М.
фахівець (з питань соціальної роботи
з суб'єктами пробації)
Торецького МВ з питань пробації

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: День национальной гвардии, Торецкий ГО по вопросам пробации, воспитательная работа
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама