Свято молодості запам'ятається надовго

02.12.2016
1049
0

Свято молодості запам'ятається надовго

Щорічно в Дзержинському  професійному гірничому ліцеї проходить ряд заходів, присвячених Міжнародному  дню студента. Така традиція була продовжена  і цього року.

В рамках відзначення Дня студента в ліцеї пройшли спортивні змагання  серед навчальних груп  з настільного тенісу, шахів, шашок, гирьового  спорту та інші. Активну участь в них  прийняли учні: Смоляков Владислав (гр.21), Богданов Данило (гр.41),  Киричков Данило (гр.18), Черняков Михайло (гр.31), Костогриз Ганна (гр.23), Крупа Христина (гр.23), Дергаль Катерина (гр.18), Алтунін Андрій (гр.31),  Медвєдєв Антон (гр.31),  майстер виробничого навчання Просфірін О.Л. та інші.

17 листопада в день Міжнародного дня студента  пройшла художня частина свята, підготовлена силами учнів 21, 23, 24 груп другого курсу. Учениці 23 групи  Крупа Христина та Костогриз Ганна разом з викладачем Іванцовой В. В. підготували сценарій заходу. Дівчата не тільки відмінно  впорались з роллю ведучих, але й виконали багато музичних хітів, присвячених святу студентів. Каменський Олексій намалював яскраві стіннівки до цього заходу. З цікавістю учні і гості  переглянули презентацію, присвячену студентському життю в ліцеї, яку підготувала учениця 18 групи Дергаль Катерина під керівництвом викладача Іванцової В. В. Також на святі прозвучали вірші на студентську тематику  у виконанні Медвєдєва Антона, Горішного Владислава, Грозницької  Олександри, Дергаль Катерини.  Присутні з задоволенням приймали участь в конкурсах, цікавих вікторинах, а  переможці отримали солодкі призи.

Директор ліцею Назаров А.В.   привітав всіх присутніх зі святом  молодості  -  Днем студента і  вручив грамоти активістам спортивних змагань та художньої самодіяльності.
Потім всіх присутніх профком ліцею на чолі з головою профкому Кощеєвим Л.І.   запросив на солодкий стіл і чаювання.

В цілому свято  пройшло цікаво, всі залишилися задоволені.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДПГЛ, День студента
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама