"Талант свій подарую Україні"

04.05.2017
1077
0

 під таким девізом пройшло свято інтелекту, таланту та здібностей "Гордість школи - 2017" у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.

На захід, який традиційно проходить у школі, зібралися призери міських олімпіад, переможці інтелектуальних і творчих конкурсів, спортивних змагань, вчителі, батьки та гості. "Усі зірочки" школи впевнено крокують до своєї мрії. Ерудовані, відповідальні, дисципліновані, талановиті, вони неодноразово доводили, що гідні бути кращими.

Зі словами привітання до присутніх звернулася директор школи Сахно І.В. Вона зазначила, що досягнення учнів зростають з року в рік, а шкільна родина поповнюється новими талантами. Учнів та вчителів привітали методист відділу освіти Торецької міської ради Клініна М.В. та голова батьківського комітету Ніколенко М.В.

Премією "Гордість школи - 2017" були відзначені учні 1-11 класів, які принесли перемоги школі у 2016-2017 н.р. У номінації "Успіх" були нагороджені Красова А., Мальцева Д., Проценко П., Черенов О., Малая О., Королех Є., Муравенко А., у номінації "Талант" були нагороджені учні Королех Є., Королех М., Фардзінова Л., Бондаренко Д., Гармаш С., Гармаш Д., Фардзінов Т. та ін., у номінації "Лідер" - Сидоркіна А., Марчук М., Ходарева В., Ходарева А., Ушакова А., Єфімчук І., Абдулліна А. та ін., у номінації "Олімп" - Петрушенко Д., Приходько В., Шевченко Д., Єфанов К. та ін..

Поруч з учнями - учителі, які підготували переможців та призерів учнівських предметних олімпіад, конкурсу-захисту робіт Малої Академії Наук, творчих та спортивних конкурсів та змагань.  Педагоги з неспокоєм душі, горінням серця запалили бажання знань і талант своїх учнів: Лапчинська Р.В., Буряк В.В., Шелюх Т.М., Чекмарьова Л.В., Фалєєва К.В., Костенко Л.Л., Перерва О.Ю., Крилова О.В., Григораш С.В., Сосіна О.М., Гармаш І.І., Бобир С.Я., Костенко С.Е., Черкащенко Г.С.

Слова подяки звучали батькам, вчителям, всім тим, хто зробив перемогу можливою, кому не байдужий потенціал юної генерації.

У святковому концерті звучали пісні про Україну, виконані патріотичні флешмоби (кл. кер. Григораш С.В., Шелюх Т.М., Сосіна О.М.), завзятий гопак (кер. Черкащенко Г.С.), чарівний весняний танок у виконанні гурту "Весна" та ін.
В. Буряк.

Заступник директора школи з навчально-виховної роботи.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: праздник интелекта и таланта, ОШ 2
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама