Тепло родинного вогнища

19.04.2011
3427
0

Мабуть, немає в світі людини, яка б не хотіла мати справжню сім’ю. Родину, в якій би панували мир і спокій, взаємодопомога та повага. Сім’я – це невід’ємна ланка суспільства. І де як не в сім’ї починається та здій снюється виховання підростаючого покоління.

Нещодавно в школі № 18 відбулося родинне свято, присвячене весні, матері, сім’ї під назвою «Тепло родинного вогнища».

Адміністрація та педагоги школи подякували батькам учнів за активну участь в шкільному житті, нагородивши найініціативніших батьків листами подяки. Всі присутні з задоволенням переглянули  відео презентацію під назвою «Шкільний фотоальбом», на сторінках якого батьки могли впізнати своїх дітей. Але найграндіознішою подією стала концертна програма, яку учні підготували разом зі своїми класними керівниками та батьками, руками яких були пошиті оригінальні концертні костюми.

Першокласники відкривали програму оригі нальним блюзом. Учні 2 класу представили запальний танець «Чунга-чанга». Натомість учні 3 класу станцювали спокійний та виважений менует. Нікого не залишив байдужим вальс у виконанні пари учнів 4 класу. А танцювальні пари старшокласників вразили глядачів своєю грацією та елегантністю. Учні 7 класу підкорили всіх присутніх своїми дивовижними костюмами кольору морської хвилі. Також всіх здивували шестикласники своєю оригінальною музичною композицією.




Затамувавши  подих, глядачі в залі слухали  звуки фортепіано. Кириченко Вікторія ( 8 кл.) та Сокіран Олеся (5 кл.) продемонстрували свої навички володіння грою на музичному інструменті.

Бурхливі оплески в залі свідчили про те, що свято вдалося. В очах дітей горіли вогники успіху, а очі батьків сяяли від гордості за своїх малих артистів. Деякі бабусі, дивлячись на своїх онуків, втирали сльози і це, напевно, були сльози радості.

Свята закінчуються, їх змінюють будні, але тепло родинного вогнища не повинно згасати в людських серцях. Кожна дитина, кожна доросла людина має знати, що вдома на неї чекають, що саме в сім’ї вона може відпочити від всіх проблем сьогодення,що саме в сім’ї завжди зрозуміють та підтримають.

Шановні батьки! Намагайтеся робити все можливе та неможливе, щоб ваша дитина йшла додому з радістю, щоб почувала себе вдома як у кам’яній  фортеці. Розмовляйте з дитиною! Станьте для неї справжнім другом! І може тоді, дотримуючись елементарних істин, ми зможемо уникнути низки проблем, зробити своє життя повноцінним і схожим на свято.

О. СОСОВА.
Заступник директора   ЗОШ № 18.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: праздник, ОШ № 18, Дети, семья
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама