Тільки особистість може творити особистість

03.10.2016
1184
0

Тільки особистість може творити особистість

Понад 15-ти років працює у НВК "Школа-ліцей" Войтович Олена Валентинівна - талановитий педагог-новатор, людина щирої вдачі та щедрого серця, турботлива дружина, дбайлива мати.
Уроки Олени Валентинівни - це справжня творча лабораторія, де учні не тільки щодня опановують нові знання в галузі інформатики, але й відкривають нові обрії інформаційно-комп'ютерних технологій і впроваджують свої наукові знахідки в життя, у практику. Як результат - перемоги на міському, обласному, всеукраїнському рівнях.

Душею вболіваючи за проблеми в освітній галузі, Олена Валентинівна стала наставником для вчителів не тільки своєї школи, але й  для колег усього міста, виконуючи не один рік поспіль обов'язки керівника міського методичного об'єднання вчителів інформатики та діючого шкільного практичного семінару "Від теорії до практики".

У день професійного свята ми даруємо Вам, наша колего, букет із житніх і пшеничних колосків, щоб завжди був у Вашому домі хліб і було до хліба, із рутини-м'яти, щоб ніколи не покидали Вашу родину злагода та любов, із ромену, щоб оточували Вас люди з чистими помислами, із волошок, щоб небо над Вами було чисте й високе, та жодна хмаринка не змогла затьмарити його. З Днем учителя, Олено Валентинівно!

Колектив НВК
"Школа-ліцей".

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: день учителя, УВК Школа-лицей
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама