У Торецькому професійному ліцеї працювала «Солодка пошта Купідона»

15.02.2018
1079
0

День Святого Валентина або свято усіх закоханих активно відзначається молоддю щорічно 14 лютого. День святого Валентина – найромантичніше свято. Це день дружби і любові. Всі люди дарують один одному свої посмішки, побажання, обмінюються словами любові.

Святкування Дня закоханих стало невід’ємною традицією нашого ліцейного життя. В цей день обмінюються «валентинками» – вітальними листівками у формі сердечок. Традиція існує здавна. І цей рік не став винятком.

14 лютого 2018 року у Торецькому професійному ліцеї працювала «Солодка пошта Купідона», за допомогою якої учні могли надіслати святкову «валентинку» своїм друзям, майстрам або викладачам та отримати «солодке серце Валентина» у подарунок.

Учні з нетерпінням чекали це свято, готувалися до нього: вчили вірші, робили своїми руками красиві листівки - валентинки та стіннівки, якими прикрасили ліцей.

День Святого Валентина - це прекрасна можливість поговорити з учнями про дружбу, товариство та любов. Учні дізналися багато цікавого про те, як святкується цей день в різних країнах, про його історію, символи і прикраси.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: 14 февраля, День святого Валентина
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама