Учитель - це покликання

03.10.2016
1288
0

Федорова Ганна ВіталіївнаЖиттєві шляхи - як ріки, а ріки - як життєві шляхи. Одні несуть свої води тихо, інші ж вирують, намагаються знести каміння зі шляху, шукаючи нові русла. Саме такий неспокійний шлях обрала для себе вчитель-методист Федорова Ганна Віталіївна, заступник директора з навчально-виховної роботи НВК "Школа-гімназія".

Завжди привітна, енергійна, доброзичлива. Її м'який голос, добрі ласкаві очі притягують до себе колег та учнів, збагачуючи їх ідеями, заряджаючи оптимізмом, вірою у свої сили, зумовлюючи тим самим успіхи на їх шляху. Ця людина наділена чудовими рисами: ерудованістю, простотою, доступністю в спілкуванні, відкритістю, безкорисливістю, готовністю реально прийти на допомогу. Принцип її роботи - обережно й дбайливо допомогти учню розкритися, вселити в нього впевненість, дати відчути свою самоцінність.

Напередодні професійного педагогічного свята дозвольте, Ганно Віталіївно, побажати,  щоб ви завжди були такі гарні, як ті маки; щоб над вами завжди було блакитне небо, як оті волошки. А жовтогарячі соняхи щоб завжди заглядали у вікно вашої домівки і будили вас до школи. І щоб від цих квітів, від цих барв була наснага до творчої праці.

Педколектив НВК "Школа-гімназія".

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: день учителя, УВК школа-гимназия
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама