«Укрпошта» розширює можливості

08.02.2011
2208
0

Запрошуємо рекламодавців скористатися можливістю безадресної доставки інформації споживачам через операційні вікна об’єктів поштового зв’язку.

Украінське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» надає послугу з доставки друкованої рекламної та/або інформаційної продукції протягом багатьох років.

Враховуючи тенденції розвитку рекламного ринку, та з метою задоволення попиту споживачів підприємство розширило цю послугу, запровадивши доставку реклами через операційні вікна об’єктів поштового зв’язку.

Відтепер споживачі послуг поштового зв’язку матимуть змогу отримати рекламну інформацію, сплачуючи на пошті за послуги або купуючи товари. Наприклад, оформивши передплату на періодичні друковані видання, споживач отримуватиме розрахункові документи разом з рекламним аркушем розміром не більше формату А-4.

Нововведення «Укрпошти» дасть змогу оперативно доносити до споживачів необхідну інформацію. Це буде зручно споживачам і вигідно рекламодавцям.

Про тарифи на послугу з безадресної доставки реклами через операційні вікна можна дізнатися на корпоративному порталі «Укрпошти» (www.ukrposhta.com). 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: услуги, Укрпочта, рекламодатели, безадресная доставка информации
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама