Увага! Конкурс!

26.10.2016
1269
0

Увага! Конкурс!

Виконавчий орган Торецької міської ради з 21.10.2016 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: головного спеціаліста  відділу ведення Державного реєстру виборців виконавчого органу Торецької міської ради (на час відпустки основного працівника по догляду за дитиною до досягнення  3-річного віку).

Основні вимоги до учасників конкурсу:

- повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста за спеціальністю, пов'язаною, як правило, з інформаційними технологіями;
- стаж роботи за фахом не менше 1 року;
- вільне володіння державною мовою та роботою на комп'ютері.
До конкурсної комісії подаються такі документи:
- заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;
- заповнена особова картка  з відповідними додатками;
- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
- копія документа, який посвідчує особу;
- копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);
- довідка про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Особи, які працюють у виконавчому органі, структурних підрозділах міської ради, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України "Про запобігання корупції".

Документи на конкурс приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: м Торецьк, вул. Маяковського, 24-а (1 поверх, кабінет 1.7 тел. 4-36-14).

Після закінчення терміну подачі документів претенденти здають іспит на перевірку та оцінку знань Конституції України, Законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про запобігання корупції", законодавчих актів відповідного професійного спрямування.
Додаткову інформацію можна отримати за тел.: 4-10-50.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: вакасия, конкурс на замещение вакантной долж, работа
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама