Велика цінність - здоров'я!

11.05.2017
967
0

Мабуть, ніщо так не зближує батьків і дітей, як спільні свята і розваги. Саме тому в дитячому садку№3 "Струмок" пройшло спортивне свято з елементами стретчингу "Ми, спортсмени-малюки, з батьками граєм залюбки".

Батькам дуже цікаво було виконувати разом з дітьми вправи ігрового стретчингу. Вони дають змогу запобігати порушенню постави, мають оздоровчий вплив на весь організм, допомагають активізувати його захисні сили. Крім того, стретчинг використовується для профілактики плоскостопості. Фактично, стретчинг передбачає вправи на зміцнення й поліпшення еластичності та гнучкості м'язів й однаково корисний як для дітей, так і для дорослих.

В гості на свято приходила Лінь з "Країни лінощів", якій діти та батьки розповідали, що треба робити, щоб бути здоровими, спортивними та сильними. Діти своїм прикладом довели Ліні, що займатися спортом повинні всі: і дорослі, і малюки. Під час проведення спортивного свята добре було видно, як досвідчені педагоги дитячого садка розвивають у дітей рішучість, сміливість, почуття товариства, доброго відношення один до одного. В цілому спортивне свято в дитячому садку пройшло дуже цікаво і яскраво. Юні спортсмені отримали від Ліні подаруночки - смачні яблучка.

Педагоги на власні очі переконалися в тому, що така форма роботи з батьками найефективніша. Тому це буде обов'язково враховано при майбутньому плануванні. Ми будемо завжди раді бачити і своїх, і нових батьків разом з дітьми у нашому веселому "Струмочку".

Г. Григорян.
Завідувач ДНЗ (ясла-садок) №3 "Струмок".

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: детский сад, Родничок, Спортивный праздник
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама