Великодні барви

04.05.2017
1248
0

На дорослому абонементі  центральної бібліотеки  під час  Великодніх свят працювала  унікальна виставка робіт  майстрині декоративно-ужиткового мистецтва Олени Вікторівни Симонової "Барви Великодня".

Талановита жінка  з великим задоволенням займається створенням таких прекрасних виробів, як пасхальні віночки з верби, прикрашені пасхальні корзинки. Всіх зачаровують пасхальні  курчата, курочки, розписані пасхальні яйця різних розмірів - від страусиних найбільших - до маленьких горобиних, вкладених в берестові кошики.

В кожний виріб майстриня вклала свій творчий, неповторний образ, її чудові роботи  ніби оживають і створюють  пісню для душі. І  зустріч з її виробами  не залишила байдужим жодного відвідувача  виставки. Творчість, фантазія  умілиці  зачаровують нас неповторністю, унікальністю. Виставка наповнена красою і ніжністю, добром і світлом, що випромінюють її твори,   та роблять людину добрішою, веселішою. Тут було  багато цікавого і неймовірного, адже таке  може створити тільки справжній майстер, душа якого рветься до прекрасного.   На виставці також  були представлені  книги  та журнали, на сторінках яких висвітлюються  походження   свята  Великодня, традиції та  особливості його святкування, крім того, багато  корисного матеріалу з мистецтва писанкарства.   

Працівники центральної бібліотеки ЦБС м. Торецька.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: украинская писанка, ЦБС Торецка, крашенка, библиотеки, выставка
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама