Весело та корисно

13.10.2016
1117
0

27 вересня ми святкували День туризму. А хто такий турист? Це людина, яка любить подорожувати, відкривати нове. Це людина, яка понад усе любить свій рідний край, свою землю, яка надає перевагу синьому шатру неба над тіснявою своєї домівки. Туристи - найщасливіші люди, адже вони чують мелодію сосни, знайомий голос вогнища, біля якого створюються найкращі пісні, зароджується найміцніша дружба.

До Дня туризму учні ЗОШ №20, члени обласного гуртка "Спортивне орієнтування", взяли участь у відкритому обласному багатобор'ї VII-VIII етапів Кубка Донецької області зі спортивного орієнтування. Змагання відбулися у селищі Торське Лиманського району.

Цікавою, насиченою була програма змагань. І з кожним випробуванням наші спортсмени-туристи здобували необхідні знання, набували життєвого досвіду. Про це свідчать і результати. Якщо у змаганнях на середніх дистанціях першого дня перемогу святкував один учень - Самедов Султан (ІІ місце), то другого дня у старті на подовженій дистанції переможців було троє: Петренко Олександр (ІІІ м.), Логвиненко Сергій (ІІ м.), Бондарева Діана (І м.). На третій день переможцями у спортивному орієнтуванні стали: Логвиненко Сергій (ІІ м.), Бондарева Діана (ІІІ м.), Волонтьоров Олег (ІІ м.).

У загальному ж підсумку з багатобор'я грамоти отримали Бондарева Діана (І м.), Пилипенко Олексій (ІІ м.), Єфименко Ярослав (ІІІ м.).

Щасливими, радісними, упевненими в собі, повернулися наші учасники змагань додому. Адже їхня спортивна скринька досягнень поповнилася дванадцятьма грамотами, медалями. Але не зупиняються на цьому юні спортсмени. Попереду нові спортивні випробування. І нові перемоги!

Л. Чумакова.
Керівник обласного гуртка "Спортивне орієнтування".
Т. Винник.
Учитель початкових класів.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: спортивное ориентирование, День туризма, соревнования
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама