Відчуття гармонії та зв'язку з природою

10.11.2016
998
0

Відчуття гармонії та зв'язку з природою

Туризм є одним з найпопулярніших видів відпочинку. Подорожуючи, люди пізнають світ - історію, культуру, звичаї своєї Батьківщини та інших країн. А отже, не лише відпочивають, а й збагачуються духовно.

Не бійтеся зробити перший крок. Якщо хочете відправитися в тривалу подорож,  дійте, а не просто мрійте. Поспілкуйтеся з друзями та знайомими, які вже подорожують, прислухайтеся до їхніх порад. На землі дуже багато незвичайних куточків, гарних місць, які змушують пережити приголомшливі емоції, почуття.

З 14 по 16 жовтня учні ЗОШ І-ІІІ ступенів №20, члени обласного гуртка "Спортивне орієнтування", узяли участь у відкритому обласному багатоборстві ІХ-Х фіналу Кубка Донецької області зі спортивного орієнтування. Змагання відбулися у місті Святогірськ.

Усі дні змагань для учнів були цікавими та насиченими. Кожного дня вони випробували свої сили, знання зі спортивного орієнтування. Яскравою була також програма заходу.
У перший день змагань учні показали задовільний результат. А ось наступного дня спортивного орієнтування  Бондарева Діана посіла ІІ місце у своїй категорії. У третій день переможцями стали Бжижинська Аліна (ІІІ місце) та  Логвиненко Сергій (ІІІ місце). Та найвищого результату в Кубку Донецької області зі спортивного орієнтування досягла Бондарева Діана, яка виборола ІІІ місце у своїй віковій категорії. Вона отримала диплом та бронзову медаль.

Усі  учні повернулися додому щасливі, наповнені новими силами, відчували себе переможцями. Але зупинятися на досягнутому не збираємося. Ми йдемо далі, за новими перемогами!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ОШ 20, Школьники, туризм
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама