Відкрився офіс по зв'язкам з роботодавцями

08.06.2017
1025
0

Відкрився офіс по зв'язкам з роботодавцями

Найважливішим пріоритетом соціально-економічної політики держави є забезпечення високопродуктивної праці, для чого необхідно активізувати процес створення нових високотехнологічних і високопродуктивних робочих місць. Потреба у створенні нових робочих місць набуває актуальності внаслідок необхідності зниження рівня безробіття, підвищення ефективної зайнятості населення, продуктивності праці та капіталу. З моменту свого створення служба зайнятості активно за-проваджує різноманітні інноваційні проекти з метою вирішення глобальної на сьогодні проблеми безробіття. Однією з інновацій служби зайнятості є створення на базі центрів зайнятості консалтингових центрів, центрів розвитку та підтримки підприємництва.

Також і Торецький міський центр зайнятості не остався осторонь. 26 травня відбулось відкриття офісу по зв'язкам з роботодавцями. Офіс створено з метою забезпечення комунікацій центру зайнятості із роботодавцями з питань активізації та підтримки розвитку малого та середнього бізнесу.

В рамках відкриття офісу було проведено зустріч діючих підприємців міста, представників органів місцевого самоврядування та Міжнародного комітету Червоного Хреста. Під час заходу були обговорені проблемні питання, з якими роботодавці стикаються під час провадження своєї підприємницької діяльності, та шляхи подальшої співпраці.


Торецький міський
центр зайнятості.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Центр занятости, офис по связям с работодателями
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама