Відпочивали з користю

17.08.2017
1160
0

Літо - це найочікуваніша пора року учнів усієї планети. Саме влітку, коли немає навчання, всі діти відпочивають, але відбувається це по-різному. У цьому році старшокласники загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 Торецької міської ради разом з класним керівником вже 9 класу Заливчою Людмилою Петрівною, провели початок канікул на березі водосховища р.Оскол, а саме - на базі відпочинку"Хімік", за що ми хочемо щиро подякувати керівництву ТОВ НВО "Інкор і Ко"  і особисто генеральному директору Дідусю Євгену Васильовичу, який надав нам безкоштовні місця на базі заводу.

Це був не звичайний відпочинок, а виїзний етап літньої математичної школи "Розумники" .  Всі учасники такого корисного відпочинку отримали нові знання та незабутні емоції, якими я хочу з вами поділитися.

Напередодні виїзного етапу школи, а саме 14 червня 2017 року,  ми зібралися в класі, обговорили всі особливості поїздки та ознайомилися з відкриттями видатних математиків, переглянувши відеопрезентацію. Усі з нетерпінням чекали на день від'їзду, і нарешті він настав - ми зібралися та вирушили на відпочинок. Шлях був довгий, але це не заважало нам весело та захопливо проводити час. Хтось спілкувався, хтось слухав музику, а хтось намагався подрімати.

Після довгого шляху ми нарешті добралися до бази відпочинку "Хімік"  і змогли відпочити. Ліс нас зустрів незвичайною красою, він тільки прокидався і це додавало йому якоїсь таємничості. Незважаючи на втому, батьки які супроводжували нас, приготували нам смачний сніданок.  Після розселення в будиночки ми пішли купатися та провели там неймовірний та незабутній час, після чого гуляли хвойним лісом,  розглядаючи різні росли і навіть іноді маленьких тварин та пташок.

Кожного ранку ми не сиділи без діла. Хлопці носили воду та рубали дрова до загального вогнища, а дівчата допомагали батькам на кухні та накривали на стіл. Після сніданку ми всі ходили купатися. Людмила Петрівна щодня готувала для нас цікаві та пізнавальні розваги такі, як: "Математичний біатлон", ігри для розвитку логічного мислення, спортивно-математичне змагання "Математичне раллі", та на кожному кроці ми чули або цікаві загадки, або складні задачі, які всі намагалися вирішити з задоволенням.

Звичайно, у нас був і вільний час, який ми проводили за своїми смаками. Грали в шахи, більярд, настільний теніс або у волейбол. Хтось пустував на гойдалках та гірці, хтось сидів у своїй хатинці, спілкуючись з однокласниками,  а хтось знайомився з  новими друзями.
Ми отримали багато яскравих емоцій, але для кожного цей відпочинок запам'ятався по-своєму. Саме я хочу відмітити вечірні посиденьки біля загального вогнища з нашою класною мамою Людмилою Петрівною,  яка розважала нас цікавими історіями,  всі обмінювалися враженнями минулого дня та планували новий.

По закінченню відпочинку всі учасники отримали сертифікати учасників літньої профільної школи "Розумники", кинули до річки Оскол копієчки, загадавши ще повернутися до цього, такого вже рідного,  місця ще не один раз.

Надія Бевзюк.
Учениця 9-го класу.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Дети, отдых, оздоровление детей
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама