Виховання школярів - турбота спільна

02.11.2016
1048
0

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 - це невеличкий навчальний заклад, що розташований у мальовничому куточку міста Торецька. Затишна школа завжди турбується про добробут своїх дітей та батьків.

Тому цього разу батьківські збори почалися незвичайно: спочатку батьків щиро привітав директор навчального закладу Головатий Олексій Олегович у новому актовому залі, збудованому за літній період спільними силами батьків та вчителів, а потім завітали учні музичної школи разом зі своїми керівниками:  завідуючим народним відділом музичної школи  ім. І. Карабиця  Якушиною Людмилою Миколаївною та викладачем музичної школи Євсюковою Мариною Вікторівною. Наш навчальний заклад тісно співпрацює з музичною школою, тому що там навчаються наші учні. Це дуже талановиті та успішні діти:  Краєвська Катерина, Андрієнко Євген, Саванов Дмитро, Бойко Антон, Андрієнко Петро,  Юхименко Гліб. Разом зі своїми керівниками вони подарували батькам і вчителям чудовий концерт. Прозвучали композиції "Молитва", "Закарпатський танець", "Українська полька" та багато інших. Батьки та вчителі отримали масу задоволення від вражаючого концерту.

Під враженням від концерту продовжилися батьківські збори. З першим питанням виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Шарафон  Антоніна Степанівна, яка підвела підсумки минулого  навчального року та поділилась планами на 2016-2017 навчальний рік, а також розповіла про режим роботи школи, роботу ГПД та інші зміни в організації навчального процесу в школі. Друге питання висвітлила для батьків заступник директора з навчально-виховної роботи Дідковська Яна Дмитрівна. Вона розповіла про профілактику правопорушень серед дітей шкільного віку та організацію виховної роботи. Медична сестра Макарова Віра Іванівна переконала батьків у важливості гарячого харчування  для дітей. Підсумок батьківських зборів  - роль батьків у зміцненні  матеріально-технічного забезпечення навчально-виховного процесу  підвів директор школи Головатий Олексій Олегович. За активну участь у встановленні ігрового майданчика та облаштуванні актового залу нагороджені подяками батьки, які, не шкодуючи свого часу та сил, протягом літа виконували важку та корисну роботу щодо створення комфортних умов для розвитку підростаючого покоління. Спільними зусиллями ми досягнемо нових горизонтів!

Я. Дідковська.
Заступник директора з НВР. 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Школьники, восптание школьников
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама