Віват, талант!

09.06.2017
1293
0

Талант і творчість… Неповторна сила,
Що світ веде в прекрасну далину,
О, Божий дар! Ім'я тобі - дитина!
Тобі даруєм шану і хвалу!

Такими словами розпочали ведучі Міронова Н.В. та Соколовська Х.В. звітний концерт випускників народного відділу музичної школи ім. І.Карабиця Саванова Дмитра (клас викладача Овчинникової О.І.) та Разумняк Павла (клас Євсюкової М.В.).

Павел РазумнякПерший на сцену вийшов Разумняк Павло (баян), більш нам відомий як соліст ансамбля "Акорд", але на цей раз ми його побачили як сольного виконавця. Треба сказати, що протягом шести років Павло був лауреатом багатьох регіональних конкурсів, дипломантом Всеукраїн-ського конкурсу "Українське намисто". В його виконанні прозвучали як класичні твори "Прелюдія" О.Доренського , "Сонатіна" В.Власова, такі естрадні, і народні композиції. Сюрпризом для всіх слухачів концерту став виступ Павла разом зі своїм молодшим братом Георгієм, якому лише 5 років, але він теж мріє стати музикантом.

Дмитрий СавановІ ось настав черед виступити перед слухачами Саванову Дмитру (домра) - не-одноразовому переможцю регіонального огляду-конкурсу "Весняна рапсодія", лауреату міжнародного конкурсу "Парад талантів", учаснику Всеукраїнського конкурсу "Обдарована молодь". У виконанні Дмитра разом з концертмейстером Денисовою І.В. прозвучали "Сонатіна" Бетховена, українська народна пісня "Ой, літає соколонько", "Стара карусель" Дмитрієва.
Цей концерт проходив  напередодні Дня матері, тому юні музиканти присвятили виступи своїм рідним матусям. У виконанні Дмитра разом з викладачем Овчинниковою О.І. прозвучав "Ноктюрн" Тарівердієва. Запальна українська народна пісня "Ой, Марічко" була виконана Павлом.

Всі юними музичні твори находили відгук у слухачів - від бурхливих овацій до відгуків "Браво!", і це найважливіша нагорода для музикантів. "Ноктюрн" Бабаджаняна, виконаний Дмитром під супровод фонограми разом зі своєю мамою Людмилою (танець) і "Український віночок" у виконанні Павла зі своїм товаришем по ансамблю "Акорд" Юхименко Глібом,  стали кульмінацією концерту.

Справжнім подарунком для юних музикантів і слухачів був виступ випускника Торецького музичного колледжу, лауреата міжнародних конкурсів - Сикунова Тимофія. Його викладач - Цимбал А.І., голова циклової комісії Торецького музичного колледжу - побажала нашим випускникам творчіх успіхів, відзначила музичний зріст і сподівання бачити їх у майбутньому серед студентів коледжу. Добрі й щирі слова подяки викладачам Євсюковій М.В. та Овчинниковій О.І. були сказані від батьків юних музикантів - Олени Леонідівни та Людмили Валеріївни - за підтримку, професіоналізм та віру в дітей.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Павел Разумняк, Дмитрий Саванов, музыкальная школа им И Карабица
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама