Визнання колег - найкраща нагорода

12.07.2011
1327
0

Шановна редакція! До Вас звертається колектив Новоселівської ЗОШ I-III ступенів Пологівського району Запорізької області з проханням розповісти про вашу мешканку Людмилу Володимирівну Гусар, а в минулому нашого директора школи (з 1995 по 2001 р.р.) та привітати її з ювілеєм.

 Вперше познайомився колектив нашої Новоселівської школи, що в Запорізькому краї, з Людмилою Володимирівною Гусар як з директором в вересні 1995 року. За 6 років роботи в колективі, який налічує 30 педагогів, пізнавали один одного в різних ситуаціях та кожен з колег пам’ятає її, як людину мудру, віддану школі, професіонала з великої букви. Вона завжди була готова допомогти своїм учням і вчителям, по-справжньому зацікавлена в своїй роботі, бо жила нею.

Грань між особистим життям і роботою в неї була стерта, бо питання педагогіки продовжувались і вдома. Її донька Гусар Інна Вячеславівна працювала заступником директора з виховної роботи, а вже про її невичерпну енергію пам’ятають всі без вийнятку. Людмила Володимирівна змогла передати їй свою любов до професії, мабуть, і на генетичному рівні.

Пригадується, як Людмила Володимирівна проводила педагогічні ради з чаюванням, де невимушена обстановка давала можливість щиро, відверто поспілкуватись, порадитись, по-доброму посперечатись.

Творчі зустрічі з колективами інших шкіл розкривали здібності та можливості колективу, цьому сприяли і дружні походи на ставок з колегами сусідніх шкіл, КВК між командами вчителів та учнів, конкурси, свята. Одним словом, жили дружньою шкільною родиною, ділили радощі і горе порівну.

Посада директора школи потребує великої мудрості, індивідуальної роботи, відданості справі, а щоб тебе не забули і через десять років, мабуть, потрібен був особливий «ключик» для такого інструменту, як колектив, яким і володіла саме вона - наша Людмила Володимирівна Гусар. Незабаром в неї ювілей. Ми не говоримо про вік, вона завжди молода, енергійна і щирий погляд, урівноважений голос при зустрічах (хоч і не частих) чи в спілкуванні по телефону для нас як добрий спогад і ностальгія по минулому.

Людмила Володимирівно! Ми дякуємо Вам за те, що Ви 6 своїх кращих років віддали саме нашому колективу, за творчі знаходки і креативність мислення.

З ювілеєм Вас, наш директоре! Здоров’я Вам, натхнення та подальших успіхів! Ми дякуємо долі, що дала можливість працювати під Вашим керівництвом. Любимо Вас, пам’ятаємо, поважаємо і щиро шануємо!

За дорученням педагогічного колективу 

голова профспілкового комітету Новоселівської 

ЗОШ Пологівського району Запорізької обл.

Людмила Шамрай.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: письмо в газету, школы, дзержинцы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама