З любов’ю серце дітям віддавати

30.09.2016
1290
0

З любов’ю серце дітям віддавати

Робота з дітьми дуже цікава: усі діти різні за характером, і настрій у них буває різний. Іноді й повередує хтось, і побешкетує. А до кожної дитини потрібно знайти свій підхід.  До числа вихователів, які по-справжньому творчо, уважно ставляться до самого процесу виховання дошкільнят, належить Катерина Сергіївна Рибачук.

Скільки душевного тепла віддає вона дітям, по-материнськи охопивши їх турботою й увагою, поєднуючи доброту з розумною вимогливістю, яка йде, насамперед, від любові до дитини, від бажання розвинути в ній найкращі особистісні якості.

І для кожної дитини Катерина Сергіївна знаходить свій підхід, свій заповітний ключик: з кимось пожартує, когось пожурить або підбадьорить, на когось погляне трошки суворо -  й дитина розуміє, що зробив щось не так; з кимось відверто поговорить, а якогось  "капризку" просто обійме й погладить лагідно - і той заспокоїться.

Можна з упевненістю сказати, що з Катериною Сергіївною дітям завжди цікаво й затишно, бо вона вміє не тільки навчати, виховувати, а й просто любити своїх вихованців.

В. Припутень. Завідувач ДНЗ № 9.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: воспитатели, профессиональные праздники, ДС № 9, праздники
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама