З відданістю Україні в серці

27.10.2016
1115
0

З відданістю Україні в серці

Небагато в нас таких важливих дат, як день тих, чия професія - Батьківщину захищати. Це свято, насамперед, -  вияв любові та поваги до тих, хто у кровопролитних битвах захищав нашу Вітчизну, відстоював свободу і незалежність  заради майбутнього -   до хлопців, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, до лікарів,  які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу,  до волонтерів, на плечах яких тримається наша армія.

Слова "Слава Україні - Героям слава" перестали бути просто вітанням. Це вже повага  і шана  найкращим, хто у найважливіший для  нашої держави момент не злякався і пожертвував собою заради своєї Батьківщини, а також  засвідчення справжнього патріотичного подвигу.
З нагоди святкування  Дня захисника Вітчизни працівники бібліотеки-філії № 7  підготували для учнів 7-А" та 7 -Б   класів школи-гімназії (кл. керівники Коваленко Г.М. та Деканенко  Л.С.) героїко-патріотичну годину "З відданістю  Україні в серці". 

Від бібліотекарів  філії учні почули інформацію про історію виникнення свята. Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання. Подарунком для присутніх була літературна композиція  у виконанні Борисенка О., Душеби Д., Москалик А., Шеїної Ю., Яковенко Д.  Зігріли серця   шановних   гостей ліричні, задушевні пісні Грецької К.                  

День захисника України покликаний стати святом усіх сучасних воїнів та ветеранів, днем вшанування всіх, хто упродовж століть боронив українську землю. Він має консолідувати українське суспільство навколо ідеї захисту незалежної та соборної України.

Л. Корпусова.
 Бібліотекар бібліотеки-філії № 7.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: библиотека - филиал 7, День захисника України
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама