За «круглим столом»

05.04.2011
1500
0

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Берестового Кіма Семеновича відбулося засідання «круглого столу» із обговорення проекту Закону України «Про ринок земель».

З доповіддю «Основні положення проектів законодавчих актів стосовно запровадження ринку земель» виступила начальник Головного управління Держкомзему в Донецькій області Сігітова Н.В. Було розглянуто три законопроекти про ринок земель:

- законопроект № 2143-1, розроблений народними депутатами П.Сулковським, В.Бевзенком, Є.Сігалом, С.Терещуком, Р.Ткачом та М.Тимошенком;

- законопроект № 2143-2, розроблений народним депутатом України І.Зайцем;

- законопроект, розроблений Державним комітетом України із земельних ресурсів на виконання доручення Президента України від 22.12.2010 № 1-1/3069.

Під час засідання учасниками були обговорені питання оренди та продажу землі, державного контролю за землями сільськогосподарського призначення, необхідності створення державного банку земель, надання пільгових умов для молодих сімей та інші.

Підводячи підсумки «круглого столу», Берестовий К.С. наголосив, що потрібно виважено ставитись до питання земельної реформи  та запропонував учасникам засідання надати свої пропозиції до Головного управління Держкомзему в Донецькій області для подальшого узагальнення.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Обсуждение, круглый стол, законопроект, рынок земли
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама