Запалені свічки на честь Героїв Небесної Сотні

27.02.2017
1413
0

20 лютого 2014 року Україна прощалася із загиблими на Майдані героями України. Тоді їх було сто, а сьогодні кількість загиблих вже вимірюється тисячами…

20 лютого стало для нас назавжди пам'ятним днем - Днем Героїв Небесної Сотні. І хто б як не ставився до Майдану, щоб не думав про його учасників, але те, що вони хотіли кращого майбутнього для українців, вже варте пошани. Вони розпочали процес духовної перебудови нації та передали естафету нам. Тому давайте вшануємо тих батьків, які ніколи не дочекаються сина, ту дружину, яка ніколи більше не зможе обійняти свого чоловіка, ту дитину, яка вже ніколи не побачить батьківської посмішки. Їм доводиться жити з цим болем щодня. І при всіх намаганнях допомогти - словом, ділом, грішми - ми ніколи не зможемо полегшити їхні страждання.

Заради вшанування Героїв Небесної Сотні більше тисячі людей зібралось на центральній міській площі Торецька 20 лютого. Були запалені свічки та лампадки, з яких викладена карта України. Торетчани запалили свічки, щоб душі загиблих Героїв зігрілися і щоб показати, що пам'ять про тих, хто заради нашого майбутнього віддав своє життя, буде жити вічно і палати нам незгасним вогнем.

Щоб передати свою шану Героям, були запущені до неба китайські ліхтарики, а всі, хто зібралися на площі, з почуттям подяки переглянули фільм "Зима в огні".

Наталя ВЕСТЕРОВСЬКА.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: День героев небесной сотни, Небесная сотня
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама