Запрошення в мандрівку до Країни Знань

07.02.2012
2540
0

Школа № 21 завжди приваблює своїми традиціями не тільки жителів селищ Щербинівка і Петрівка, а й міста Дзержинська. Старенька, але затишна і тепла, красива і привітна, бо вона «красна».

Ось і 16 грудня в ній свято - знайомство з школою майбутніх першокласників, народження нового класу малечі. А для нас, випускників цієї школи, а тепер уже і батьків, - зустріч з нашою рідною світлою і веселою школою, дбайливим директором Харченко Валентиною Олексіївною, першим вчителем Ткаченко Юлією Іванівною.

Відкриваються двері, і ми знову поринаємо в чудовий чарівний світ школи. Зустрічає гостей доброзичливий директор: знайомий добрий голос, щирі вітання і побажання. Допитливий вчитель цікавиться, куди прийшли діти, чого вони чекають від школи, допомагає з’ясувати, що їх чекає в ній і вводить в неосяжний її світ через презентації. Ті ж привабливі і переконливі слова вчителя , а сьогодні - запрошення в мандрівку за маршрутом «Від океану Пізнань і Відкриттів до Країни Знань - школи №21» на кораблі «Від бажання до успіху» з казковими героями: Золотою Рибкою, котом Леопольдом, Мудрою Совою, Міркунчиком, Буратіно, Незнайкою, Сорокою -Білобокою. А зупинки Море порад, Долина пам’яток, Ріка Бажань, Ліс пошуку Знань, Стежина підготовки до письма і читання зацікавили не тільки дітей, а й нас, батьків.

І ми раді, що наші діти з нетерпінням чекають мандрівки до пізнань і відкриттів Країни Знань.

Так народжується нова шкільна сім’я з 16 новими членами великої команди корабля «Школа №21» - найкращої для нас школи.

Батьки майбутніх першокласників ЗОШ № 21 Мошенко В.В., Скорик А.Г.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: будущие первоклассники, знакомство со школой, ОШ № 21
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама