Заспіваймо пісню про Україну!

28.11.2017
1005
0

Заспіваймо пісню про Україну!

Її величність пісня... Чарівна, неповторна, та, що супроводжує нас і в горі, і в радості, заполоняє серце кожного, хто доторкнеться до її невичерпного джерела. Саме  такій пісні був присвячений загальношкільний захід, проведений у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 у рамках тижня української писемності.

У святково прибраній залі зібралися справжні шанувальники сучасної української пісні: діти та їхні батьки, учителі й колишні випускники. І недарма, адже свою майстерність виконавців продемонстрували учні 5-11 класів, співаючи ту пісню, яка припала до душі саме їм. Та і як співали! Долоні в присутніх почервоніли від бурхливих оплесків. А якщо згадати, що кожне виконання супроводжувалося  інсценізацією або танцювальною композицією, то можна лише уявляти, що це було за дійство: справжнісінький концерт із дотепними ведучими - Бондаренко Д., Мальцевою А., Четвероноженком М. та Єфановим К.  та, мабуть,  з майбутніми зірками сцени - Скирденком О., Лагус Є., Ярошенко С., Чіпігіною Д.,  Гаджи В., Ходаревою А., Мальцевою А. Не відставали від них і колективні виконавці - учні 10 і 11 класів.

Дуже складно було журі визначити кращих виконавців, бо кожен клас у чомусь був найкращим. І все ж переможцями стали найменші учасники - учні 5-6 класів. Їх музична композиція "Буде мир над Україною" не тільки підкорила всіх своєю музичністю, а й вселила надію, що все в  нас буде гаразд.

Тож нехай у кожній оселі крізь роки й віки від одного покоління до іншого несе українська пісня своїм шанувальникам віру, надію й любов. Цінуйте наші пісні!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: мероприятие, ОШ№2, украинские песни
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама