Здійснили новорічні мрії

08.01.2018
974
0

Здійснили новорічні мрії

У Торецькому професійному ліцеї пройшов святковий новорічний захід для  дітей пільгової категорії з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які мешкають в гуртожитку учбового закладу.

На  свято   були  запрошені  шановні  гості:  керівник військово-цивільної адміністрації Торецька Руденко Я.Д., в.о. заступника керівника ВЦА міста Кульбачна О. Г., голова Торецької територіальної організації профспілки гірників Щербань В.П. та директор з соціальних питань ДП "Торецьквугілля" Герт В. Д., начальник   служби  у справах  дітей  ВЦА  міста Ніконова  Т. В., директор Торецького центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Єслюкова Л. В. 

З вітальними словами до всіх запрошених звернулись директор професійного ліцею Чернобровкіна І.В. та голова первинної профспілкової організації  учбового закладу Назаренко В. В.

Зимова казка завітала до учнів у вигляді чарівної подорожі у гру "Джуманжі" з розважальною конкурсною програмою і призами. Діти показали свою спритність, уважність, драйвовість. Вони отримали багато  задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго! 

Висловлюємо велику подяку керівникові військово-цивільної адміністрації м.Торецьк Руденко Я.Д. та шановним гостям, які здійснили новорічні мрії наших учнів і подарували святкові подарунки та новорічні солодощі.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Джуманжі, ТПЛ, новорічний захід
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама