Зустріч студентів з захисниками Торецька

27.10.2016
1193
0

Зустріч студентів з захисниками Торецька

День захисника України - новонароджене свято з давніми традиціями. Це свято не тільки військових, це свято нескорених свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни, свято усіх небайдужих. Тож студенти Донбаського державного коледжу технологій і управління не залишилися осторонь.

Взагалі, патріотичне виховання студентів завжди було одним з голових напрямків виховної роботи, яку очолює зав. відділенням Валентина Михайлівна Ларіна. На свято до студентів коледжу завітав прес-офіцер 53-ї окремої механізованої бригади Любченко Олександр Петрович. Його тепло приймали студенти груп ПР-13 (куратор Грінченко О.К.) та ЕО-14 (куратор Дорошенко В.В.). Зустріч проходила в аудиторії історії України, яка відповідає усім вимогам патріотичного виховання молоді.

Зі словами привітання першою виступила хазяйка кабінету, викладач вищої категорії Грінченко О.К. Ольга Костянтинівна нагадала в своєму виступі, що захисниками України є не тільки воїни Збройних сил, а також ті, хто тільки збирається стати захисником своєї країни, хто всіляко допомагає нашій армії, хто на Майдані виборював честь і свободу для своєї країни. О.К. Грінченко поділилася своїми особистими спогадами про відвідування Майдану незалежності у Києві.

Потім слово було надано шановному гостю Любченко О.П. Олександр Петрович розповів, що сьогоднішні Збройні сили України - це не ті, що були до 2014 року. Тепер - це добре озброєні, навчені воїни, що вміють і бажають захищати свою землю. Під час показу відеофільму "Вони захищають Торецьк" О.П. Любченко коментував майже кожен кадр, показав сучасне озброєння воїнів-артилеристів 53-ї ОМБ, їх побут. З особливим теплом і любов'ю він розповідав про своїх товаришів по службі, що захищають наше місто. Студенти слухали, затамувавши подих. Вони, в свою чергу, привітали зі святом Олександра Петровича, а разом з ним і всіх воїнів 53-ї окремої механізованої бригади. Студентка групи УА-16 Деревянко Анастасія з душею виконала пісні "Я тебе шукаю" та "Я - українка".

Наприкінці зустрічі студенти побажали О.П. Любченку і його побратимам міцного здоров'я, успіхів, процвітання нашій рідній Україні, і щоб на нашій землі запанував довгоочікуваний мир. З подякою за цікаву зустріч в честь Дня захисника України студенти подарували військовим квіти і великий торт.

Т. Мартинюк.
Бібліотекар коледжу.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДГТ, ДГКТУ, День защитника Украины
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама