Білоцерківське училище професійної підготовки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України

27.04.2016
2259
0

Урочисте відкриття нового відомчого навчального закладу відбулося 29 вересня 2001 року. Головними пріоритетами училища є надання персоналу ДКВС України сучасних фахових знань, вмінь та навичок, які необхідні для виконання службових обов’язків; проведення короткострокових курсів з підвищення  кваліфікації за актуальними темами та напрямами діяльності ДКВС України тощо.

У період з 11.04.2016 по 22.04.2016 року фахівець (з питань соціальної роботи з суб’єктами пробації) Дзержинського МВ КВІ УДПтСУ в Донецькій області Маслова Г.М. також пройшла спеціалізовані курси підвищення кваліфікації персоналу кримінально-виконавчої інспекції (пробація) для роботи з дорослими.

В ході навчання викладачами Білоцерківського училища ППП ДКВС України для працівників кримінально-виконавчої служби було проведено комплекс пізнавальних, розвиваючих та мотивуючих лекцій, семінарів та тренінгів спрямованих на роботу з засудженими до покарань непов’язаних з позбавлення волі в системі пробації. На лекціях доводили проекти майбутніх законів, які набагато покращать роботу і службу в ДКВС України. На циклі загально правових дисциплін, начальник циклу підполковник Степенко А.А. викладав модулі з правової та фахової компетентності, які в майбутньому допоможуть формуванню певних фахових компетенцій у слухачів. Деякі з них це: основні поняття держави та права; загальна характеристика Конституції України; структура та повноваження кримінально-виконавчої інспекції ДКВС України, тощо.

Завідувач циклу психолого-педагогічних дисциплін Івашев Є.В. та викладач циклу Єфремов А.М. проводили тренінги розвитку особистості з метою набуття нових навичок та вмінь, формування світогляду позицій слухачів ДКВС України та готовність до роботи із засудженими з конкретним усвідомленням психіки людини у конфлікті із законом; ставлення та відношення до власної особистості та соціального оточення.

Також викладачі циклу Білоцерківського училища ППП ДКВС України провели лекцію на тему професійної етики та естетики взаємовідносин між персоналом та засудженими.

Після проходження спеціалізованого курсу підвищення кваліфікації персоналу кримінально-виконавчої інспекції (пробація) у Білоцерківському училищі ППП ДКВС України працівники упевнилися, що система пробації зможе реалізуватися у повному обсязі в нашій країні.

 

З повагою,

фахівець (з питань соціальної роботи з суб’єктами пробації)
Дзержинського МВ КВІ УДПтСУ в Донецькій області
Г.М. Маслова 

 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама