Чарівний світ, що зветься музикою

25.05.2017
1157
0

В яскравий та сонячний день наприкінці квітня у музичній школі імені Івана Карабиця відбувся звітний концерт ансамблю "Асорті", керівниками якого є викладачі відділу народних інструментів Карнаухова С. С.  і Коломієць М. М.

У концертній залі було багатолюдно: батьки артистів, колеги, учні і просто любителі музичного мистецтва. У повітрі вітало відчуття чуда. Прекрасне завжди народжується в праці, а заняття в музичній школі - це праця серця, дитячої душі, невичерпної фантазії, працьовитих викладачів і, звісно, талановитих учнів. Ансамбль "Асорті" існує лише третій рік, але завжди приймає активну участь у концертній діяльності музичної школи і міста, даруючи своє мистецтво та щиру любов до музики.

Дуже приємно, що майстерність учасників ансамблю та їх керівників було оцінено. У 2015 році ансамбль "Асорті" зайняв ІІ місце у міжнародному конкурсі "Золота ліра" (м.Дніпро), в цьому навчальному році став лауреатом І ступеню Всеукраїн-ського спеціалізованого конкурсу-фестивалю "Українське намисто" (м.Краматорськ), лауреатом ІІІ ступеню Всеукраїнського мистецького конкурсу-фестивалю "Різдвяні мініатюри" (м.Київ) та лауреатом І ступеню на ІV відкритому конкурсі-фестивалі "Карабиць-фест" (м.Торецьк).

Ансамбль "Асорті" має двох випускників: Харькова Костянтина (викладач Лизогуб Л.Л.) та Ушакова Олексія (викладач Коломієць М.М.), які, на жаль, закінчують своє навчання у музичній школі. Це дуже талановиті, музично обдаровані, відповідальні юнаки. Учні на порозі нового життя, але є впевненість, що музика назавжди залишиться в їх серцях.

В концерті звучали сольні виступи випускників, чудові твори у виконанні ансамблю "Асорті". Не залишила байдужими присутніх майстерна гра їх наставників, викладачів Карнаухової С.С. та Коломієць М.М. Привітати хлопців прийшли дівчата з вокального ансамблю, керівником якого є Карнаухова С.С. (концертмейстер Приходько Г.А.). "Музика! Завжди будь з нами!" - лунало зі сцени.

Талановиті учні, учасники ансамблю, приймають активну участь ще у одному творчому колективу музичної школи - оркестру народних інструментів (керівник Лобачова Ю.В.). Цей колектив - лауреат ІІІ ступеню обласного конкурсу "Душі народної джерела", а в цьому навчальному році став лауреатом І ступеню Всеукраїнського спеціалізованого конкурсу-фестивалю "Українське намисто" (м.Краматорськ). Для усіх присутніх прозвучала пісня Миколи Янченко "Лише у нас на Україні" у виконанні Бутенко Даші (викладач Петрухіна О.І.), у супроводі оркестру народних інструментів (керівник Лобачова Ю.В.). Багато теплих слів було сказано виконуючої обов'язки директора музичної школи Денисовою І.В. на адресу учасників ансамблю "Асорті" та їх керівників.

Свято закінчилося, та ми сподіваємося, що вдала сходинка в музичній школі - це перша сходинка в подальшому житті юних музикантів.

Н. Антонова.
Завідуюча відділом вокально-хорових та теоретичних дисциплін.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: концерт, музыкальная школа им И Карабица
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама