Ця перемога для нього важлива

27.01.2017
1759
0

Ця перемога для нього важлива

Одним з основних принципів освіти в нашій країні є рівність умов кожної людини для повної реалізації її здібностей, таланту, всебічного розвитку. Освіта формує рівень мислення, надає можливість зайняти належне місце в суспільстві, а це - дуже важливо для дітей з особливими потребами. Таким дітям необхідна увага, бо в них надзвичайно вразливі та чутливі душі.
Не зруйнувати сходинки, по яких ступає дитина в своє майбутнє, а зробити їх міцними та надійними - завдання дуже важливе, і якщо діяти  з відкритим серцем та великим бажанням, то це можливо.

Кропітка та цілеспрямована робота викладача музичної школи І. І. Губаревої, концертмейстера О. В. Гаврилюк та підтримка батьків дали можливість учню муз школи ім. І. Карабиця Олександру Чаркіну одержати перемогу в обласному конкурсі-огляді для дітей з особливими потребами "Повір у себе"Є, який відбувся у Слов’янську. У номінації "Інструментальне виконавство" він посів почесне друге місце.

В класі викладача І. І. Губаревої Саша навчається вже другий рік і з задоволенням приймає участь у концертах. Працьовитий, питливий та непосидючий хлопчик крок за кроком відкриває для себе чарівний світ звуків, навчається майстерності гри на музичному інструменті і, мов чудову науку, розповідає йому кожен урок його викладач Інна Іванівна про яскравий та таємний світ музики. Вона чуйно ставиться до своїх маленьких вихованців, віддає їм частку свого серця і душі.

Музична школа імені Івана Карабиця співпрацює з загальноосвітніми закладами міста, в тому числі зі школою-інтернатом (директор Н. І. Ульянцева), де навчається Саша. Сумісна робота по вихованню дітей з особливими потребами спрямована на те, щоб навчити їх впевнено крокувати по життєвому шляху та вірити в себе!

Бажаємо маленькому музиканту Олександру Чаркіну подальших творчих успіхів та нових перемог!

силиконовые приманки 2015 года

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: конкурс, Славянск, музыкальная школа им Ивана Карабица
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама