ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ МІСТА! ІНФОРМАЦІЯ СТОСОВНО ВПОРЯДКУВАННЯ ТА ОБМЕЖЕННЯ ПРОДАЖУ АЛКОГОЛЬНИХ, СЛАБОАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ТА ПИВА

21.06.2018
1750
1

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ МІСТА! ІНФОРМАЦІЯ СТОСОВНО ВПОРЯДКУВАННЯ ТА ОБМЕЖЕННЯ ПРОДАЖУ АЛКОГОЛЬНИХ, СЛАБОАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ТА ПИВА

Доводимо до Вашого відома, що з метою забезпечення прав та законних інтересів громадян, реалізації у місті Торецьк державної політики щодо попередження зловживання серед населення (в тому числі підлітків та молоді) алкоголю, визнання здоров'я людини найвищою соціальною цінністю, врегулювання правових відносин суб'єктів господарювання, попередження випадків травматизму та загибелі військовослужбовців і цивільного населення в результаті зловживання алкогольними напоями, впорядкування продажу алкогольних напоїв у м. Торецьк, зменшення ризиків можливих правопорушень та підтримання громадського порядку згідно розпорядження керівника ВЦА м.Торецьк від 18.06.2018 №343р суб’єктам господарювання  рекомендується:

1. Заборонити реалізацію алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у закладах торгівлі (крім закладів ресторанного господарства) у період з 20.00 години до 08.00 години.

2. Накласти мораторій на виїзну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом на вулицях, спортивних майданчиках, у скверах, парках,  в інших громадських місцях.

3. На період проведення Операції Об’єднаних Сил  встановити повну заборону в стаціонарних об’єктах торгівлі, стаціонарних тимчасових спорудах, у закладах дозвілля та ресторанного господарства  продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива особам, які належать до числа Збройних Сил України чи до будь-якого військового формування та при наявності військової форми, одягу, зброї тощо.

4. Встановити в об’єктах та закладах інформаційні таблички  щодо обмеження та заборони реалізації алкогольних напоїв.

У випадках порушення зазначеного розпорядження просимо доводити інформацію про порушення до Торецького відділення Національної поліції України.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: алкоголь, заборона, вживання
Об авторе
1 Комментариев
avatar
0
1
"рекомендується" т.е. на усмотрение предпринимателя. В данном распоряжении нет никакого упоминания для обязательного его исполнения. И за какое нарушение надо обращаться в полицию? Так что смело можно покупать и продавать алкогольные изделия в любое время.
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама