Доведена причетність 43 річного пенсіонера МВС України

20.11.2015
2039
0

Як повідомив начальник Дзержинського відділення поліції Сергій Альошин -  під час досудового розслідування кримінального провадження відкритого за статтею ст. 258-3 ч.1 КК України (створення терористичної групи чи організації, керівництво такою групою чи організацією, або участь у ній, а так само організаційне чи інше сприяння, створення або діяльність терористичної групи чи терористичної організації) у кінці лютого цього року,співробітниками спеціалізованої слідчо-оперативної групи Дзержинського відділення поліції Артемівського відділу Національної поліції в Донецькій області, встановлена та доведена причетність 43 річного громадянина України, пенсіонера МВС України, мешканця міста Костянтинівка, Донецької області.

Встановлено, що він у травні 2014 року, перебуваючи в м. Костянтинівка, вступив до незаконного збройного формування «Донецької народної республіки» та використовуючи виданий йому невстановленою особою пістолет Макарова калібром 9 мм та набої до нього, здійснював контрольно-пропускний режим та фільтрацію громадян на незаконно встановленому блокпосту, розташованому по вулиці Леваневського м. Костянтинівка Донецької області та збройний захист зазначеного блокпосту, чим здійснив умисні дії у складі незаконного збройного формування. Але  згодом, він зрозумів що тут відсутні принципи та мораль, тому за власним бажанням вийшов звідти.
 Вказаному громадянину складено та узгоджено з прокуратурою Донецької області повідомлення про підозру за ч.2 ст. 260 КК України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності ), подальше розслідування проводить спеціалізована слідча група СУ ГУМВС України в Донецькій області. Але згодом, його буде реабілітовано, так як він сам добровільно відмовився від подальшої участі у незаконному збройному формуванні «Донецької народної республіки» та прийшов повинитися до поліції.

Керівництво Дзержинської поліції звертається до усіх, хто знаходиться на «тому боці барикад», та пропонує їм прийти з повинною. Зі свого боку, працівники поліції гарантують їм реабілітацію та повне звільнення від кримінальної відповідальності,  згідно з діючим Законом України.

Дзержинське
відділення поліції

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!
Источник: dzerzhinsk032.at.ua
Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама