ДПІ у м. Дзержинську закликає громадян своєчасно подати декларації

15.02.2013
989
0

Під час брифінгу заступник начальника ДПІ у м.Дзержинську Некрасов Володимир Олексійович проінформував представників місцевих ЗМІ про підсумки кампанії «Декларування – 2012» та особливості цьогорічної кампанії.

За його інформацією, минулого року до податкової інспекції  м. Дзержинська надійшло 825 декларацій про доходи за 2011 рік, з яких 141 була подана для отримання податкової знижки. Фактично  сплачено 232,6 тисячі податкових зобо-в’язань по податку на доходи фізичних осіб.

Також заступник начальника ДПІ у м.Дзержинську нагадав, що податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2012 році, подається до 1 травня поточного року. А платники податку на доходи фізичних осіб, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку за наслідками 2012 року, можуть задекларувати свої доходи упродовж усього року. Декларація надається громадянами до податкової інспекції за місцем реєстрації. Форма податкової декларації та інструкція щодо її заповнення затверджена наказом Міністерства фінансів України від 07.11.2011 №1395 (із змінами і доповненнями, внесеними наказами МФ України від 03.02.12 № 84 та від 06.07.12 № 806). Декларація складається з восьми розділів та семи додатків.

Для зручності платників та ефективного проведення кампанії  «Декларування – 2013»  Державною податковою службою України запроваджено сервіс, за допомогою якого громадяни мають змогу заповнювати та направляти до податкової служби декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет. Доступ до зазначеного сервісу можливо здійснити у спеціальному банері на головній сторінці веб-порталу Державної податкової служби України (http://sts.gov.ua).

Для подання громадянами декларації в електронному вигляді необхідно отримати посилений сертифікат відкритого ключа електронного цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення. І те, й інше надається безкоштовно за адресою: 84626,м. Горлівка, вул. Чорного-Диденка, д. 14, 1 етаж, тел.0624-553677.    

В. Некрасов.

Заступник начальника ДПІ Дзержинська.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама