Екс-глава українського МЗС Огризко впевнений, що Кадиров має нести кримінальну відповідальність за свою заяву щодо України

24.12.2009
1424
1
Екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко впевнений, що заяви президента Чечні Рамзана Кадирова, як і решта заяв такого характеру, підпадають під дію Кримінального кодексу України. 

Про це повідомляється на сайті кандидата в президенти України Віктора Ющенка в четвер.

В.Огризко також переконаний, що після таких заяв українським правоохоронним органам потрібно ретельно їх вивчити, порушити кримінальну справу й довести її до суду.

"Мене не дивує, що, на жаль, і досі немає ніякої офіційної реакції з боку представників Російської Федерації", - заявляє В.Огризко.

Як повідомлялося, президент Чечні Р.Кадиров в інтерв'ю виданню The Telegraph заявив, що Грузія та Україна є хворобою Росії, яку необхідно викоренити, - переходити в наступ.

Зокрема, на думку президента Чечні, торішній напад Грузії на Південну Осетію був частиною антиросійської змови західних країн щодо захоплення всього Кавказу. У зв'язку з цим Кадиров закликав уряд Росії виробити стратегію, оскільки, на його думку, необхідно переходити в наступ.

"Грузія, Південна Осетія, Україна - все це триватиме й триватиме. Це особиста хвороба Росії. Чому ми маємо завжди страждати, якщо ми можемо ліквідувати цю проблему? Ми – велика країна, у нас є все: армія, технології. Нам необхідно переходити в наступ", - заявив президент Чечні.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!
Источник: http://www.interfax.com.ua/ukr/main/28615/
Теги:
Об авторе
1 Комментариев
avatar
1
не будите зверя.
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама