Енергетиків Донеччини відзначили державними нагородами

08.09.2023
2344
0

Кабінет міністрів України відзначив почесними грамотами енергетиків ДТЕК Донецькі електромережі та ДТЕК Високовольтні мережі за особистий внесок кожного у забезпечення українців світлом під час війни.

Почесні грамоти вручили провідному інженеру Віктору Карпусю та електромонтеру Василю Капцову за особистий внесок у відновлення мереж після бойових дій та забезпечення діяльності енергосистеми в умовах воєнного часу.

«Саме завдяки таким професіоналам як Віктор Карпусь, Василь Капцов та багатьом іншим нашим співробітникам енергосистема попри навалу ворожих ракет та постійні обстріли Донецької області вистояла минулого року і ми робимо усе можливе, щоб вистояла і цієї зими. Ми пишаємося кожним енергетиком, який, ризикуючи власним життям, тримає енергетичний фронт», – підкреслили в компаніях.

Попри всі випробування від початку повномасштабного наступу енергетики продовжують тримати енергетичний фронт. Вони щодня проявляють свою мужність, відвагу та професіоналізм. Працівники операторів системи розподілу ДТЕК Донецької області стали однією потужною командою, щоб оперативно повертати світло на Донеччині, де тривають постійні бойові дії. Роблять це для того, щоб лікарі мали змогу рятувати життя, бізнес − працювати, українці − бути на зв’язку з рідними й близькими.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДТЕК, государственные награды
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама