“Фестиваль українського фольклору”

30.03.2018
1043
0

“Фестиваль українського фольклору”

Під такою назвою в музичній школі імені Івана Карабиця відбулося свято - міський конкурс, який здійснено за підтримки міського відділу культури під керівництвом Чернишової Т.В.

Другий рік поспіль проходить конкурс, ціль якого - розкриття юних талантів та популяризація народного українського мистецтва, а започаткували його ініціативні, енергійні з творчим запалом викладачі, а саме: Гаврилюк О.В. - викладач відділення естетичного виховання, ця людина має не аби яке відношення до Івана Карабиця, тому що вона є рідною племінницею видатного митця і нашого земляка, та Губарєва І.І.- завідуюча відділом оркестрових інструментів. Крім того, що вони є засновниками, також показали роботу викладацьку та концертмейстерську.

До складу журі були запрошені: заступник директора з навчальної роботи ТМК, голова предметно-циклової комісії оркестрових та ударних інструментів Дубиніна Г.М., голова предметно-циклової комісії народних інструментів ТМК, викладач-методист та спеціаліст вищої категорії  Цимбал А. І., викладач предметно-циклової комісії зі співу, керівник   театру коміксу "Імпровізація" ЦДЮТ Колісникова А. В., викладач української мови та літератури, викладач вищої категорії Ярошенко О. А., керівник колективу сольного співу "Пісенний вернісаж" ЦДЮТ Мелашенко О. Г., керівник ансамблю "Фортуна"  Санжаревський М. А., керівник студї танцю Тутаєва І. Ю.

І ось починається свято. Звучать фанфари, зі словами привітання звертається до гостей ведуча Соколовська Х.В. Фестиваль відкриває гімн України. На сцені - ансамбль викладачів "Ліра" під керівництвом Овчинникової О.І., український народний танець "Гопак" запальний та веселий у виконанні Глущенко М., ансамбль "Колорит" у складі Разумняк П. та Гаврилюк О., пісню "Лелеки" співає Самбул М. (викладач Серьогіна О.В.).

Конкурсна програма починається з інструментального виконавства, маємо зазначити учасників, які зайняли лідируючі позиції:

І категорія - І місце - Маркова Вероніка (скрипка), викл. Галіна І.М., концертмейстер Гладиш Н.П.;
ІІ категорія - І місце - Душеба Дар'я (фортепіано), викл. Антоненко О.І.;
ІІІ категорія - І місце - Разумняк Павло (баян), викл. Євсюкова М.В.

Ансамблева форма виконання:
І категорія - І місце - ансамбль "Непоседи", кер. Євсюкова М.В.;
ІІ категорія - І місце - ансамбль "Віночок", кер. Гаврилюк О.В., Слуцька О.М., Чебанова К.О.

Виразне читання:
І категорія - І місце - Шуміліна Альона, кер. Седакова О.В.;
ІІ категорія - І місце - Григоренко Софія, кер. Шалімова Г.В.

Вокальний спів:
І категорія - І місце - Алієва Аліна, кер. Шалімова Г.В.;
ІІ категорія - І місце - Шульга Анастасія, кер. Серьогіна О.В.;
ІІІ категорія - І місце - Коншина Ольга,  кер. Шалімова Г.В.

Вокальні колективи:
І місце - ансамбль "Конфеті", кер. Шалімова Г.В.

Хореографія:
І категорія - І місце - Красільникова Анастасія (сольний виступ), кер. Тутаєва І.Ю.;
І місце - ансамбль "Фортуна", кер. Санжаревський М.А.

Прикладне мистецтво:
І місце - Волков Артем, керівник Волкова Н.П.;
ІІ місце - Гольба Анна та Гольба Яна, кер. Субота К.В.

Заключним акордом фестивалю українського фольклору став яскравий гала-концерт переможців конкурсу та нагородження всіх, хто приймав участь у заході.

Зі словами щирого побажання продовження роботи у напрямку розвитку популяризації української культури та збереження національних традицій, подальшого процвітання фестивалю звернулась до організаторів та учасників в.о. керівника міського відділу культури Чернишова Т.В.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: музична школа, міський конкурс
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама