Грали i вивчали

30.10.2012
857
0

Уявити наше життя без транспорту дуже важко. Це чудо нашого часу, яке робить життя кращим. Транспорт - наш помічник і друг. А тому, щоб він не став ворогом, треба виконувати Правила дорожнього руху.

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні осінніх канікул в ЗОШ №12 1-2 ступенів було проведено змагання « Що? Де? Коли?». Змагалися три команди шостого, сьомого та восьмого класів: «Світлофор», «Регулювальник» та «Дорожні знаки». Це були «знавці». Проти них грали учні 9 класу та вчителі. Завдання та запитання - в конвертах. Наприклад, запитання від вчителя-викладача основ здоров’я «Розставити дорожні знаки»; від учнів «Сказати, які правила порушили діти на малюнку. Як треба правильно поводитися в цій ситуації?».

Для відпочинку команд учні початкових класів разом з вчителем музики Савенко Д.Г. проводили музичні паузи. Відповіді команд оцінювало журі. Всі команди справилися з завданням. Перемогла команда « Дорожні знаки». Переможці були нагороджені солодкими призами.

І. Гамлій. 

Учитель ЗОШ 1-2 ступенів №12.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама