Я люблю Україну

15.09.2016
1512
0

Я люблю Україну

1 вересня - День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання, i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!
Перший урок цього навчального року був присвячений 25-річниці Незалежності України.  У цей день до читальної зали бібліотеки-філії №2 завітали учні 5-6 класів ЗОШ №2 (кл. керівники Шелюх Т.М., Черенова Т.В.) на інтелектуально-пізнавальну гру "Я люблю Україну". Бібліотекар ознайомила присутніх з основними історичними подіями становлення державності України, про сьогодення нашої країни, яка переживає тяжкі часи. Згадали традиції та звичаї нашого народу, видатних діячів України, говорили про національні символи, розшифровували прислів'я про Батьківщину. Переглянувши слайд-презентацію, учні дізналися про багатовікову історію українського народу та тяжкий шлях до здобуття незалежності. Діти висловлювали свої думки на питання: що треба для того, щоб відчути себе справжнім патріотом, чим і ким може пишатися наша країна, розповідали вірші про Україну та показали свої знання з історії під час конкурсів: "Чарівна скринька", "Угадай приказку". Переможці конкурсів отримали солодкі призи.

Порадували усіх присутніх Хмарук Н., Чепигіна Д., Мальцева А., Королех М., Бондаренко Д., Казаку В., які в українських костюмах виконали запальний український танок та заспівали пісню Наталії Май "Донечка Вкраїни".

В цей день кожен учень написав на пелюстках ромашок свої побажання нашій країні та всі разом заспівали "Як у нас на Україні".

Покидали стіни бібліотеки учні в гарному настрої, задоволені цікавим заходом та вдалим початком нового навчального року. На згадку про свято знань, 1вересня, учні сфотографувалися  в бібліотеці біля Державного прапору на знак гордості, що вони - українці.

О. Котова.
Бібліотекар бібліотеки-філії № 2.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: любовь к Украине, Украина, библиотека - филиал 2
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама