Ярмарок вакансій

05.10.2010
953
0

Проблема працевлаштування жінок та молоді в нашому місті завжди була актуальною. Труднощі тут створюють і дефіцит вільних робочих місць, і відсутність практичного досвіду й достатніх знань у пошукачів роботи. А як відомо, для успішного працевлаштування шукаючі роботу, перш за все, мають бути конкурентоспроможними та виявляти впевненість і власну активність на ринку праці. Надійним помічником у цьому є служба зайнятості, яка надає безробітним комплекс адресних соціальних послуг, що сприяють формуванню їх активної життєвої позиції, підвищенню конкурентоспроможності на ринку праці та працевлаштуванню.

Так, упродовж ярмарку вакансій безробітним була надана можливість провести особисті співбесіди з представниками підприємств, під час яких учасники заходу отримали направлення на вакансії, заявлені роботодавцями; інформацію щодо ситуації на місцевому ринку праці; відомості про соціальні послуги, що надає служба зайнятості, а також поради щодо підвищення власної самооцінки, впевненості у собі тощо.

Крім цього, у рамках заходу учасникам також надавалися індивідуальні консультації, в тому числі з використанням профорієнтаційного тестування. Діяли консультпункти з юридичних та інших питань, пов’язаних з працевлаштуванням.

Протягом ярмарку вакансій роботодавці мали можливость підібрати необхідних працівників, в тому числі і на перспективу. Таким чином, 11 особам були видані направлення для працевлаштування на підприємства, представники яких були присутні на ярмарку вакансій. 26 осіб були запрошені на співбеседи безпосередньо на підприємства для вирішення питання їх працевлаштування.

9 осіб, із числа присутніх на ярмарку, скористалися послугами профконсультанта щодо визначення професійних інтересів.

Відділ взаємодії з роботодавцями.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама