Юні туристи-краєзнавці здобули перемогу на обласному зльоті

28.05.2018
891
0

Юні туристи-краєзнавці здобули перемогу на обласному зльоті

Ще не вщухли емоції після перемоги в І (міському) етапі Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура"), як дві команди школи №20 відправилися на VІ обласний зліт юних туристів-краєзнавців.

Цього року у с.Торське Лиманського району зібралося 15 команд із різних міст Донецької області. У всіх був бойовий настрій і велике бажання перемоги. Юні туристи-краєзнавці змагалися в 6 конкурсах: візитка, туристсько-краєзнавча вікторина "Ерудити-краєзнавці", туристсько-краєзнавчий дослідницький маршрут, спортивно-туристська естафета, конкурс-захист короткотермінової пошуково-дослідницької роботи "Історико-культурна реконструкція" та пошуково-дослідницька робота "У колі друзів".

Наша команда "Імпульс" у 2017 році вперше взяла участь у зльоті й перемогла. Саме їй надалося почесне право підняти прапори на відкритті зльоту в цьому році.

У складі команди "Імпульс - 2" були  учні 5-7 класів, які вперше приїхали на зліт. Звичайно ж, у них не було таких знань і досвіду, як у старших, що хвилювалися за молодших, ділилися з ними своїми знаннями, раділи їхнім успіхам.

Справжню конкуренцію нашій команді склали команди з Добропілля й Краматорська. У перший день зльоту "Імпульсу" не дуже щастило. У візитці й вікторині посіли п'яті місця. А ось вже наступний день приніс два других місця (туристсько-краєзнавчий дослідницький маршрут і "Історико-культурна реконструкція") та І місце за пошуково-дослідницьку роботу "У колі друзів".
В останній день зльоту проходила спортивно-туристська естафета, яка й визначила переможця. Нашим не було рівних! Команда пройшла естафету за рекордний час (2 хвилини 31 секунда!), при цьому набравши лише один штрафний бал і залишивши далеко позаду конкурентів.

У загальному заліку команда "Імпульс" посіла І місце.

Команда ж "Імпульс - 2", яка була наймолодшою на зльоті, у "Історико-культурній реконструкції" посіла третє місце, а в загальному заліку - п'яте, випередивши навіть команди студентів вузів.
Щиро вітаємо команду "Імпульс" - переможницю VІ обласного зльоту юних туристів-краєзнавців і бажаємо обом командам наснаги, значних досягнень у спорті та науці.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: обласний зліт юних туристів-краєзна, ЗОШ№20
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама