Казковий світ мистецтва

04.05.2017
1443
0

В школі №17 відбувається дуже багато конкурсів. Кожен з них відкриває у школярів різноманітні таланти:  хореографічні, музичні,  ораторські тощо.

Так, у стінах школи пройшов конкурс театральних вистав "Казковий світ мистецтва". Ідея створення цього свята була взята з конкурсу "Театральний вернісаж", організованого учителями-філологами школи, якій проводиться з учнями 7-11 класів. У заході "Казковий світ мистецтва" змагаються між собою школярі 4-6 класів, які ще тільки відкривають світ мистецтва та театрального життя. Незважаючи  на малий вік,учасники конкурсу намагалися продемонструвати  характери обраних персонажів якомога артистичніше та завзятіше. Старші школярі вже показують хороші результати у театральному мистецтві,  але їм на п'яти вже наступають молодші, які теж не відстають і, не шкодуючи сил,  ходять на репетиції, а на сцені  переносять глядачів у чарівний світ казок та мрій.

Протягом заходу перед очима глядачів  з'являлися  такі народні казки, як "Рукавичка" (2-А кл.), "Колосок" (2-Б кл.), "Коза-дереза" (3-Б кл.), "Котик і Півник" (4-А кл.), "Язиката Хвеська" (6 кл.) та авторські "Чому равлик ховається"? "Як папуга навчився розмовляти" (3-А кл.), "Лисиця, що впала з неба" (4-Б кл.), "Українські гуморески" (5-А кл.), "Цар Плаксій і Лоскотон" (5-Б кл.) . Абсолютними переможцями конкурсу стали театральні колективи 2-А та 5-Б класів, але всі учасники теж здобули перемогу  в тих напрямках, в яких змогли найбільше продемонстрували свій талант. Отже, номінацію "Креативна казка" здобули 3-А та 4-Б класи, 5-А клас переміг в номінації "Юні жартівники", грамоту "Мистецька надія" отримали учні 3-Б та 4-А класів, а вихованці 2-Б класу перемогли в номінації "Кращий дебют".

А як же готуватися до конкурсу без підтримки рідних? В цьому акторам допомогли  батьки, які під час репетиції та виступу підтримували своїх малих артистів.

Усі присутні  як актори так і глядачі, провели час весело та цікаво і вже з нетерпінням чекають та починають готуватися до наступних конкурсів, які зможуть відкрити  інші таланти учнів.

Надія Бевзюк.
Учениця 8 класу ЗОШ №17.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: театральный вернисаж, сказочный мир искусства, ОШ 17
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама