Книжкова скарбниця

21.12.2010
1741
0

В Будинку народних традицій селища Щербинівка в затишному куточку розташувалася бібліотека-філія № 3. Зовсім недавно вона здобула статус «Бібліотека сімейного читання». Це дуже зручно для мешканців селища.

Бібліотека має великий книжковий фонд – 18342 книжки та журналів для всієї родини, а також отримує велику кількість періодичних видань – це цікаві газети та журнали для дітей і дорослих. Фонд бібліотеки поповнюється літературою різносторонніх напрямків: яскраво-кольорові пізнавальні книжки для дітей, довідники і посібники для учнів та студентів. Є допоміжна методична література для вихователів та вчителів, а також цікава художня література для всієї родини.

В бібліотеці проводяться масові заходи для дітей і дорослих. Це цікаві вікторини, бесіди, історичні години, огляди літератури. На початку першого зимового місяця була проведена конкурсно-розважальна програма для дітей «Прощання з осінню та зустріч першого снігу». Свято вдалося на славу, діти були задоволені.

Бібліотека тісно співпрацює з Будинком народних традицій, активно бере участь у підготовці проведення традиційних народних свят, свят для дітей. Школи та БНТ постійно інформуються про надходження нової літератури до бібліотеки.

До нас ходять цілими сім’ями, дорослі приводять своїх діток, і всім знаходиться потрібна книжка. Чекаємо і вас!

О. СКОРИК.
Бібліотекар філії № 3 для дорослих. 


О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: библиотеки, дом народных традиций, п. Щербиновка
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама