Кольорові фантазії

05.05.2017
1164
0

Яскраво  оформлена  виставка "Кольорові фантазії" на  юнацькому  абонементі центральної бібліотеки - це перша  спроба   презентувати  зацікавленому  відвідувачу   творчі  роботи юного  художника, читача бібліотеки,   учня  школи №9 Олександра  Сидорова.    Кольорові   малюнки  в  техніці   квіллінгу,  живопису (портрет, пейзаж, натюрморт)  вражають своєю  дивовижною  оригінальністю, вишуканою  красою.

Зображені на його малюнках квіти, овочі, фрукти, осяяні  незвичайним  чуттям кольору, оживлені  майстерністю й сприймаються, як величальний  гімн природі.

Олександр намагається писати максимально  природно, і йому це, безумовно, вдається.  Дивлячись на соковиті   яблука, великі виноградини і блискучий лимон,   складно не відчути їх смаку  і не захотіти вмить спробувати.

У великому різноплановому творчому доробку  центральне місце займають портрети, які глибоко  індивідуальні, неповторні,  яскраві. До краси рідної  природи він звертається, прагнучи передати її чарівну мінливу мить.

Осінні, зимові, весняні  й літні пейзажі ("Напровесні", "Осінь", "Зима" та  інш.) передають неперебутні   стани  душевних  хвилювань. На виставці ніби лунає  дивовижна квіткова мелодія, яка викликає цілий  калейдоскоп вражень і відчуттів. Можливо, не все тут довершене  і  досконале, але залишається відчутним і незаперечним   одне  - цю  красу  передано небайдужою рукою  і  гарячим  серцем.

Новому завжди нелегко  утверджуватися.  Сподіваємось, що творчі роботи, зібрані на виставці,  знайдуть вдумливого шанувальника таланту.
Бажаємо юному Маестро в усьому успіхів і далі!

І. Третяк.
Бібліотекар  центральної   бібліотеки ЦБС
м.  Торецька.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ЦБС Торецка, библиотеки, выставка
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама