Консультації з бізнесу та працевлаштування для ліцеїстів м. Торецьк

28.10.2020
705
0

12-13 жовтня 2020 року на базі Торецького професійного ліцею пройшли консультації для ліцеїстів, які раніше відвідали тренінги із започаткування власної справи та успішного працевлаштування в рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей».
ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» організувала та провела консультації з питань, які виникли в учасників тренінгів проведених раніше. Основними питаннями, що виникли у ліцеїстів Торецького професійного ліцею булитакі:

• Скільки часу треба приділяти власній справі на початку її реалізації?
• Кого треба залучати для її реалізації?
• Як і за якою методикою визначати привабливість тієї чи іншої бізнес-ідеї?
• Яку інформацію доцільно додатково наводити у резюме?
• Які переваги надає офіційне працевлаштування?

Також, за попереднім запитом ліцеїстів, обговорювалися приклади успішного працевлаштування випускників професійно-технічних закладів освіти області, розкрити плюси та мінуси працевлаштування у сферах, за якими вони одержують освіту. Значна увага була приділена питанням окремих фінансових розрахунків, що є повсякденними серед підприємців в Україні (як визначати дохід, його види, що таке чистий прибуток та ін.).

Маємо надію, що проведені тренінги та надані консультації дозволять підвищити конкурентоспроможність ліцеїстів, які закінчують професійно-технічний заклад у місті Торецьк.

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: консультації з бізнесу, ТПЛ, працевлаштування для ліцеїстів
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама