Козаків не меркне слава

27.10.2016
1101
0

Козаків не меркне слава

Нинішній український воїн, який захищає українську державність у зоні АТО, - спадкоємець нескорених - тих, хто боронив кордони й безпеку своєї землі впродовж століть, часто в неймовірно складних умовах відсутності державності - дружинників княжих часів, козаків, січових стрільців, воїнів Української революції. Їх усіх - від давнини до сьогодення - ми вшановуємо 14 жовтня у День захисника України.

Напередодні цього свята в Дзержинському професійному ліцеї відбулася зустріч учнів з військовим комендантом військової комендатури м.Торецька майором Лисенком Олегом Сергійовичем та офіцером військової комендатури, підполковником Супруном Миколою Васильовичем.

Під час зустрічі Олег Сергійович розповів, що День захисника України нероздільно пов'язаний із розвитком війська та військових традицій. Традиції в житті суспільства і окремої людини відіграють важливу роль. На їх основі створюються моральні ідеали, принципи, переконання і норми, якими визначають стосунки між людьми і ставлення громадян до своєї держави. У свою чергу ставлення людини до країни уособлюється у таких поняттях, як "Вітчизна", "Батьківщина", а найвищим проявом любові до рідної землі є готовність боронити її ціною власного життя.

Під керівництвом класних керівників групи 12 Проценко О.А. та групи 16 Алексютіна А.А. був організований святковий концерт за участю учня групи 30 Варибрус Олексія та учениці групи 29 Завідей Ганни, які привітали гостей ліцею музичними подарунками; присутні учні із захватом приймали участь в цікавих тематичних конкурсах і вікторинах.

Свято завершилось врученням подарунків для військових від учнів ліцею.

Учнівський та педагогічний колектив Дзержинського професійного ліцею щиро привітав всіх військовослужбовців із Днем захисника України та побажав незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров'я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

О. Агаркова.
Заступник директора з навчально-виховної роботи.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДПЛ, День защитника Украины
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама