Ліцей багатий своїми талантами

25.03.2014
1168
0

Однією з основних задач нашого ліцею є розвиток всебічно розвиненої особистості. Серед культурно-мистецьких заходів, які проводяться в ліцеї і сприяють формуванню естетичних смаків молоді, проходить щорічна виставка технічного та декоративно-прикладного мистецтва.

У п’ятницю 14 березня  Дзержинський професійний гірничій ліцей продовжив цю традицію новою експозицією «Ліцей багатий своїми талантами!» У виставці прийняли участь понад 50 робіт учнів та викладачів закладу. Яких тільки жанрів тут не було представлено. Це і радіо-технічні вироби, автомобілі на пульті керування, художня різьба по деревині, вишиті рушники, ікони, вишиті бісером, вив’язанні вироби гачком та спицями, сюжетні композиції, вишиті хрестиком, виплетені бісером вироби, витончені картини, панно з використанням природного матеріалу, топіарій з кави, роботи з орігамі, безліч неймовірних фоторобіт, вироби з пластику, паперу та інших матеріалів.

Журі у складі адміністрації та активу ліцею вибрали найкращі роботи. У категорії декоративно-прикладного мистецтва 1 місце зайняла група № 14 зі своїми захопливими виробами троянди з дерева, виробами з бісера, панно «Метелик», «Хризантеми» з пластику. 2 місце розділила група № 12 з такими виробами: топіарій з кави, ікони, вишиті бісером, та «Весняний букет» з цукерок, та робота учениці 23 групи Лупенкової Анастасії з модульного орігамі «Ананаси». 3 місце зайняла 31 группа зі своїми чаруючими панно з використанням пір’я.

Найкращі роботи було представлено на регіональному огляді-конкурсі з технічної, декоративно-прикладної та фототворчості між професійно-технічними навчальними закладами. І на цьому конкурсі роботи не залишились непоміченими. Фототворчість представлена роботами майстра Великої Л.М., учениці групи № 32 - Еккерт Тетяни та радіотехнічні вироби учасників гуртка під керівництвом директора закладу Назарова А.В. зайняли два перших місця з трьох. Роботи-переможці будуть представлені на обласному огляді-конкурсі. Пишаємось своїми талановитими учнями і колегами!

К. Дяденко.

Викладач української мови та літератури, класний керівник групи   № 12.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама