Майбутні студенти познайомились з коледжем

07.04.2018
1031
0

Майбутні студенти познайомились з коледжем

24 березня у Донбаському державному коледжі технологій та управління відбувся традиційний День відкритих дверей. ДонДКТУ - це навчальний заклад, який готує висококваліфікованих фахівців, а також створює сприятливі умови для розвитку творчих здібностей кожного студента та виховує справжніх особистостей.

Цьому дню передувала велика підготовча робота. Друкувалися листівки, об'яви, буклети. Готувалися  навчальні кабінети та лабораторії, учбова шахта, майстерні, гірничий полігон, бібліотека. Проводилися спортивні змагання. Була оформлена виставка дипломів, грамот, кубків за спортивні досягнення студентів коледжу, а також виставка навчальної літератури за усіма спеціальностями у читальній залі бібліотеки.

Цього дня коледж відвідало дуже багато школярів, їх друзів, батьків майбутніх студентів. Хтось прийшов ознайомитися з навчальним закладом, детальніше розпитати консультантів про спеціальності, яким навчають у коледжі. Та багато школярів вже твердо визначилися зі своїм вибором. Серед них: Уржумцев Богдан, ЗОШ №5; Гмиря Дмитро, ЗОШ №3; Мироненко Марина і Тарасова Карина, ЗОШ №10; Іванов Владислав, ЗОШ №2; Руденко Данило, ЗОШ №9. Хтось прийшов з батьками - Степанов Євген, Сопєльніков Антон, Альошин Віталій. До речі, мати цього хлопчика Тучкова Наталія сама закінчила наш навчальний заклад, і вона сподівається, що її сину одержана освіта стане надійним стартом у житті.

Багато гостей-школярів ще не визначилися зі спеціальністю. А Лисих Микита і Шубабков Микита свій вибір вже зробили, вони мріють вступити до коледжу на спеціальність "Автомобільний транспорт". Хлопці вважають обрану спеціальність дуже перспективною. У одного з них у коледжі навчається за цією спеціальністю брат, у іншого - друг.

Гості переглянули рекламні профорієнтаційні ролики, які підготували заступник директора з виховної роботи Ларіна В.М., методист коледжу Щербакова І.М., викладач інформатики та комп'ютерних технологій Лещенко Г.О.

Майбутні абітурієнти ознайомилися зі спеціальностями коледжу, одержали інформацію, де вони будуть мати можливість в майбутньому після закінчення коледжу працювати, або продовжувати навчання. Перед гостями виступила заступник директора з навчальної роботи, викладач-методист  Г.В. Козлова. Вона зупинилася на тому, що у коледжі створені всі умови для навчання, заняття спортом і художньою творчістю. Галина Василівна висловила сподівання на те, що всі, хто відвідав сьогодні коледж, стануть його студентами.

Гості мали нагоду бути присутніми на святковому концерті. Студенти співали, танцювали, показували гумористичні сценки із студентського життя. Проводилися спортивні змагання з баскетболу і турнір з шахів. Наприкінці зустрічі відбулася екскурсія полігоном, навчальним корпусом, учбовою шахтою, бібліотекою.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: День відкритих дверей, ДонДКТУ
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама