Малюнки тореччан перемогли у конкурсі

21.03.2018
1910
0

Малюнки тореччан перемогли у конкурсі

У лютому на шахті "Центральна" був проведений конкурс дитячого малюнку на тему "Охорона праці - очима дітей", який вже проводиться не один рік. По закінченню конкурсу комісія  розглянула малюнки учнів Центру дитячої та юнацької творчості м.Торецьк, які надійшли на конкурс.     Більшістю голосів призові міста призначені наступним роботам у трьох вікових групах.

Перша група віком від 6 до 10 років: 1 місце - Горбачова Каміла, 9 років, 2 місце - Спиць Марія, 6 років, 3 місце - Шельвінський Ілля, 10 років.

Друга група віком від 11 до 14 років: 1 місце - Забазна Катерина, 13 років.
Третя група віком від 15 до 18 років: 1 місце - Лимарєва Лариса, 15 років.

В м. Покровськ у Головному управлінні Держпраці у Донецькій області відбулось визначення лауреатів та переможців другого етапу конкурсу дитячого малюнку "Охорона праці - очима дітей" на регіональному рівні, які посіли I, II та III місця у трьох вікових групах дітей.

У 1 віковій групі I місце зайняла  юна тореччанка Горбачова Каміла, 9 років, назва роботи: "Охорона праці - запорука життя", ЗОШ №3, мати працює у Дон ДКТУ старшим інспектором з кадрів.

У 2 віковій групі також I місце посіла Лариса Лимарєва з Торецька, 14 років, назва роботи: "Бережіть легені" , м. Торецьк, опорна школа №6, мати працює у ПрАТ "Український бекон".

Усіх переможців регіонального конкурсу дитячого малюнку, які посіли I, II та III місця у трьох вікових групах дітей, буде урочисто нагороджено дипломами та цінними подарунками, а їх роботи відправлено до Києва.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: малюнок, конкурс, діти, шахта Центральна
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама