МедіаЛаб Донбас запускає молодіжні Фотомайстерні на Донеччині

17.06.2019
943
0

Влітку у Донецькій області пройдуть Фотомайстерні для молоді, деучасники та учасниці отримають базові практичні навички роботи з фотокамерою, навчаться аналізувати та інтерпретувати візуальні зображення і створять фото-есе на тему «Вулиця, на якій я живу».

Кураторами роботи над фото-есе стануть відомі фото-документалісти Олексій Фурман і Сергій Коровайний з київської студії NewCaveMedia. З кращих робіт будуть організовані виставки у містах Донеччини, а найталановитіші учасники та учасниці отримають цінні призи.

МедіаЛаб Донбас – медіа-проект для молоді східно-українського Донбасу неурядової організації з Німеччини Європейська Медіа Ініціатива, яка займається проектами у галузі медіа та освіти у країнах східної Європи. «Медіапроект розрахований на молодь, яка хоче спробувати себе у журналістиці, і на початківців репортерів та репортёрок, які прагнуть до професійного росту. В останні три роки нами були організовані Медіа-Майстерні у Краматорську, Покровську, Дружківці, Бахмуті, Костянтинівці, Сєвєродонецьку, Лимані і Авдіївці. Досвід проведених заходів показав потребу і актуальність розвитку журналістики у регіоні »–  каже керівниця проекту Олена Жерздева. Статті, фото- і відеоматеріали, підготовлені у рамках проекту, публікуються на http://www.medialab-donbass.com

Фотомайстерні пройдуть у Слов'янську, Дружківці, Торецьку і Авдіївці. До участі запрошується молодь віком від 14-ти до 23-х років.

Навчання у Слов'янську буде проходити з 22 по 26 липня у приміщені платформи ініціатив «Теплиця», за адресою: вул. Торська, 4.

Подати заявку на участь можна за посиланням:

https://forms.gle/nULZdmqNpci4NQYF9

Разом із заявкою необхідно надіслати три фотографії вулиці, на якій живе учасник або учасниця.

Також відкрита реєстрація на участь у Фотомайстерні у м Дружківці, яка пройде з 29.07 по 2.08 у приміщенні платформи ініціатив «Халва хаб», за адресою вул. Матросова, 14.

Подати заявку на участь можна за посиланням:

https://forms.gle/1TaTKQKvAfqHS9Ey5

Разом із заявкою необхідно надіслати три фотографії вулиці, на якій живе учасник або учасниця.

Кількість місць обмежена.

Слідкуйте за новинами та розкладом занять Фотомайстерні на сторінці МедіаЛаб Донбас у Facebook: https://www.facebook.com/MediaLabDonbass/

Контакти для отримання більш детальної інформації:

Коордінаторка українського бюро МедіаЛаб Донбас Антоніна Полухіна: office@medialab-donbass.com

Керівниця проекту Олена Жерздева: eumedien@mailbox.org

Проект проходить у співпраці з громадською організацією «Нова Дружківка» і платформою ініціатив «Теплиця».

Проект фінансується у рамках Програми Федерального міністерства закордонних справ Німеччини «Розширення співпраці з громадянським суспільством країн Східного партнерства та Росії». Проекти МедіаЛаб Донбас спрямовані на досягнення однієї з цілей програми: «Зміцнення плюралізму».

фото:
1. Учасники та учасниці Медіа-Майстерні від «МедіаЛаб Донбас» у Дружківці. © Олена Жерздева

2. Робота над матеріалами. Медіа-Майстерні від «МедіаЛаб Донбас» у Костянтинівці © Ютта Зоммербауер

3. Успішне завершення Медіа-Майстерні від «МедіаЛаб Донбас» у Слов'янську © Олена Жерздева

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: молодіжні Фотомайстерні на Донеччин, МедіаЛаб Донбас
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама