Ми - олімпійці!

09.04.2014
935
0

Ми - олімпійці!

Четвертий рік поспіль за ініціативи Національного олімпійського комітету України при підтримці Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України проводиться Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед учнів 5 - 6 класів загальноосвітніх шкіл «Олімпійське лелеченя». 

Проведення цього заходу сприяє вихованню у дітей олімпійських цінностей та впровадження в суспільстві здорового способу життя, що в свою чергу забезпечує покращення здоров’я нації, її фізичний розвиток і духовне збагачення.

27 березня на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 88 – багатопрофільний ліцей «Мрія» м. Горлівки  було проведено зональний обласний етап Всеукраїнського спортивно- масового заходу «Олімпійське лелеченя 2014».

Гідність міста Дзержинська захищала команда – переможець міського етапу «Олімпійці» НВК «Школа - гімназія» у складі учнів 5-6 класів на чолі з вчителями фізичної культури Деканенко В.А. та Деканенко Л.С.

Дух змагань, девізи, слайди, танці, акробатичні трюки, вікторина, естафета, рухлива гра під музичний супровід, суперництво, жага перемог – все це можна було відчути у ході  спортивно-масового заходу. Нелегко було виборювати перемогу, але наша делегація з цим упоралася! Наші «олімпійські лелеченята» посіли почесне 3 місце!

Команди отримали від Донецького обласного відділення Національного олімпійського комітету України грамоти, подарунки.

Висловлюємо подяку міському голові Сліпцову В.М., міській раді та відділу ос­віти міста за надання матеріальної допомоги   щодо  забезпечення проїзду команди НВК «Школа – гімназія» на змагання.

Команда учнів НВК «Школа-гімназія».

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама